Tipografie offset si digitala din inimia Transilvaniei

Deviza noastră

Orice se poate realiza! Credem în acesta şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a găsi o souţie la orice dorinţă a clientului. Cu puţină voinţă şi imaginaţie, dar şi cu ajutorul utilajelor noastre, bineînteles, reuşim să facem clientul fericit.

Tipografia Class Press din Târgu Mureș

Tipografia Class Press are o experienţă de peste 18 ani în domeniul tipografic şi este localizată în oraşul Târgu Mureş.
Oferim servicii de înaltă calitate pentru tipar offset şi digital, design grafic şi finisaje tipografice.
În aceşti 18 ani de experienţă am dezvoltat relaţii de lungă durată cu cilenţii noştrii, care sunt bazate pe încredere reciprocă. Prin livrarea unor produse realizate şi finisate profesional, fie ele plicuri personalizate, cataloage, agende şi calendare personalizate, cutii de lux, flyere, tipizate personalizate sau orice alt produs creat în tipografia noastră am reuşit să obţinem încrederea şi mulţumirea clienţilor. Cu ajutorul uilajelor noastre am reuşit să mărim productivitatea şi să reducem costurile şi timpul de execuţie. În prezent pentru tiparul offset folosim maşini de tipar în 2 şi 4 grupuri de culoare, astfel reuşim să tiparim pană la dimensiunea de 50 x 70 de cm.

Consultă oferta noastră