Tipografie offset si digitala din inimia Transilvaniei

Produse

Tipografia Class Press vă oferă o gamă variată de produse, fie personalizate, fie tipizate. Vă invităm să descoperiţi tipurile şi caracteristicile produselor noastre, care v-ar putea servi dezvoltării afacerii dumneavoastră.

Flyer, Afiş

Putem executa flyere pe diferite gramaje de hârtie, atât offset cât şi digital.

Putem realiza afişe până la dimensiunea de 50 x 70 cm tipărite offset sau până la dimnesiunea de 33 x 66 cm tipărite digital. Pentru un plus de rezistenţă se pot înfolia mat, lucios, soft touch sau anti scratch.

Pliante

Putem realiza pliante până la dimensiunea de 50 x 70 cm tipărite offset sau până la dimnesiunea de 33 x 66 cm tipărite digital. Pot fi pliate în două, trei sau patru părţi.

Broşuri, cataloage, reviste

Putem realiza broşuri, cataloage sau reviste tipărite offset sau digital, cu coperţile din carton înfoliate pentru un plus de valoare şi o rezistenţă mai ridicată. Broşurile, cataloagele sau revistele pot fi capsate, legate cu spiră metalică sau broşate.

Cutii de lux

Putem realiza cutii de lux din caton rigid, caşerate cu catifea, hârtie specială sau hârtie cretată. Cutiile de lux pot fi personalizate prin tehnica folio, gravare laser, serigrafie sau prin tipărirea hârtiei.

Cutii ştanţate

Putem realiza cutii ştanţate până la dimensiunea desfăşurată de 70 x 100 de cm. Pentru un plus de valoare şi o rezistenţă mai ridicată se pot înfolia mat, lucios, soft touch sau anti scratch. Cutiile ştanţate pot fi personalizate prin tehnica folio, serigrafie, lăcuire totală sau selectivă sau prin tipărirea hârtiei.

Cutii pentru flori

Putem realiza cutii pentru aranjamente florale rotunde, pătrate sau hexagonale, caşerate cu catifea. Cutiile pentru flori pot fi personalizate prin tehnica folio sau gravare laser. Pentru cutiile rotunde putem oferi dimensiunile de 15 cm, 20 cm, 30 cm sau 40 de cm diametru. Cutiile pătrate sau hexagonale se pot realiza în diferite dimensiuni după preferinţele clientului.

Calendare

Putem realiza calendare de perete, de birou sau de buzunar. Calendarele de perete pot fi triptice cu clapă personalizată, cu imagini personalizate si/sau cu stickere. Calendarele de birou pot fi simple, personalizate sau cu notiţe aplicate pe suport tare caşerat.

Agende

Putem realiza agende personalizate cu copertă rigidă caşerată. Agendele conţin file din hârtie offset de 70/80 de gr, care pot fi de asemenea personalizate, iar închiderea este realizată cu spiră metalică.

Notesuri, Caiete

Putem realiza bloc notesuri sau caiete cu copertă personalizată. Pentru un plus de rezistenţă coperţile se pot înfolia. Notesurile sau caietele conţin file din hârtie offset de 70/80 de gr, care pot fi de asemenea personalizate, iar închiderea este realizată cu spiră metalică.

Carţi de vizită

Putem realiza cărti de vizită prin tipărire offset sau digital. Pentru un plus de rezistenţă se pot înfolia mat, lucios, soft touch sau anti scratch.

Mape de prezentare

Putem realiza mape de prezentare cu big simplu sau dublu. Mapele sunt realizate din carton de 300 de gr, imprimate digital sau tipărite offset.

Plicuri, antete

Putem realiza coli cu antet prin tipărire offset sau digital, tipărite color sau cu culori Pantone.

Putem furniza plicuri clasice imprimate digital cu difeite informaţii sau plicuri personalizate realizate din hârtie specială sau cretată şi ştaţate în diferite forme.

Stickere, etichete, door hangers

Putem realiza stickere din hârtie autocolantă ştanţate sau din pvc.

Putem realiza etichete din hârtie specială sau hârtie cretată. Etichetele pot fi personalizate prin tipărire, tehnica folio sau serigrafie. Se pot realiza şi in diferite forme prin ştanţare.

Putem realiza door hangers tipărite offset sau digital şi ştanţate.

Cărți

Putem realiza cărti de diferite dimensiuni cu copertă tare sau flexibilă . Coperţile pot fi înfoliate mat, lucios, soft touch sau anti scratch. Cărţile sunt legate prin broşare.

Tipizate

Putem realiza produse tipizate precum facturiere, chitanţiere, CMR-uri, reţete medicale sau altele. Filele pot fi din hârtie autocopiativă sau hârtie offset de 70/80 de gr.

Meniuri

Putem realiza meniuri cu copertă tare sau flexibilă. Coperţile pot fi înfoliate pentru a avea o rezistenţă mai mare. Meniurile se pot lega prin broşare, capsare sau prin spiră metalică.

Pixuri, Plachete gravate laser

Putem furniza pixuri pe care le personalizam prin gravare laser.

Putem realiza plachete gravate laser pana la dimensiune de 30 x 50 cm.