Tipografie offset si digitala din inimia Transilvaniei

Importanta materialelor promotionale

Cu toate că trăim într-o lume a digitalizării, în care o multitudine de afaceri işi desfăşoară activitatea online, nu ar trebui să uitam de consolidarea relaţiilor interumane, fie dintre angajaţi, cu colaboratorii, furnizorii sau clienţii.  

O idee bună în stabilirea acestor relaţii sunt materialele promoţionale oferite la sfârşitul anului calendaristic. Tipografia Class Press vă propune calendare sau agende personalizate cu firma ta, pixuri gravate laser cu numele firmei sau poate, de ce nu, cutii cu ciocolată personalizate. Dăruirea acestor cadouri promoţionale către agnajaţi, colaboratori, furnizori sau clienţi reprezintă aprecierea ta faţă de aceştia care va fi un element cheie în menţinerea unei bune relaţii de lungă durată.

Pe lângă consolidarea relaţiilor, materialele promoţionale sunt un instrument excelent de marketing offline. Imaginaţi-vă că aţi dăruit la sfarşitul anului un număr destul de mare de calendare personalizate cu afacerea voastra diferitelor firme, iar aceştia folosesc calendarele în birourile lor timp de 356 de zile. Ei bine, reclama ta va fi vizibilă timp de un an prin intermediul lor. 

Share the Post:

Related Posts